وبلاگ

توضیح وبلاگ من

پایان نامه ارشد : منابع پایان نامه با موضوع اثرات رنگدانه های طبیعی (فلفل ...

 
تاریخ: 29-09-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

۳-۲-۱۱- شاخصهای مورد مطالعه
۳-۲-۱۱-۱ شاخصهای رشد
۳-۲-۱۱-۱-۱- افزایش وزن بدن[۷۳]
این شاخص به منظور مشخص نمودن میزان تغییر ایجاد شده در وزن ماهیان تغذیه شده با جیرههای آزمایشی در کل دوره پرورش مورد استفاده قرار گرفت. برای اندازه گیری افزایش وزن بدن از فرمول زیر استفاده شد:

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

رابطه ۳-۱
BWI= wt2- wt1
گرم وزن اولیه ماهیWt1=
گرم وزن نهایی ماهی Wt2=
۳-۲-۱۱-۱-۲- درصد افزایش وزن بدن[۷۴]
رابطه ۳-۲
PBWI%= [(wt2-wt1) / wt1] *100
گرم وزن اولیه ماهی Wt1=
گرم وزن نهایی ماهی Wt2=
۳-۲-۱۱-۱-۳- ضریب رشد ویژه[۷۵]
ضریب رشد ویژه نیز یک شاخص رشد وزنی است که وضعیت رشد ماهیان را به طور روزانه نشان میدهد. برای اندازه گیری ضریب رشد ویژه از فرمول زیر استفاده شد.
رابطه ۳-۳
SGR(%day)= [(Lnwt2 - Ln wt1)/t2-t1] * 100
لگاریتم طبیعی وزن اولیه ماهی Ln wt1=
لگاریتم طبیعی وزن نهایی ماهی Ln wt2=
طول دوره آزمایش t2-t1=
۳-۲-۱۱-۱-۴- فاکتور وضعیت[۷۶]
برای اندازه گیری فاکتور وضعیت از فرمول زیر استفاده شد.
رابطه ۳-۴
CF= [W/L3] * 100
وزن ماهی بر حسب گرمw =
طول کل ماهی بر حسب سانتی مترL =
۳-۲-۱۱-۲- شاخصهای تغذیهایی
۳-۲-۱۱-۲-۱- کارایی غذا[۷۷]
این شاخص رابطه بین افزایش وزن و رشد رابه ما نشان میدهد که هرچه بیشتر از ۱ باشد بهتر است. برای اندازه گیری کارایی غذا از فرمول زیر استفاده شد.
رابطه ۳-۵
FE (%) = *100
مقدار غذای خورده شده = dry feed eaten
گرم وزن بدست امده ماهی live weight gain (g) =
۳-۲-۱۱-۲-۲- ضریب تبدیل غذایی[۷۸]
برای اندازه گیری ضریب تبدیل غذایی از فرمول زیر استفاده شد.
رابطه ۳-۶
FCR =dry feed eaten (g) / live weight gain (g)
غذای خورده شده (گرم) = dry feed eaten (g)
گرم وزن بدست امده ماهی = live weight gain (g)
۳-۲-۱۲- شاخصهای رنگی شدن
آنالیزکاروتنوئید پوست ماهی، طبق روش توریزن و نودال[۷۹] (۱۹۸۴) انجام شد. ۶ ماهی از هر تیمار برای آنالیز کاروتنوئید، به طور تصادفی انتخاب شدند. نمونه پوست ماهیان از هر دو طرف بدن، بین ناحیه شکمی و سینهایی برداشته شد. ۲۰۰ میلیگرم نمونه پوست درون لوله فالکن ۲۰ میلیلیتری قرار گرفت و سپس ۱۰ میلیلیتر استون ۱ گرم سولفات سدیم بدون آب به نمونه اضافه شد و سپس هموژن شدند.
نمونه ها به مدت ۳ روز در دمای ۴ درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری شدند و سپس توسط کاغذ صافی واتمن[۸۰] شماره ۴ فیلتر شدند. عصاره حاصل ۳ یا ۴ بار با ۱۰ میلیلیتر استون شسته شد و هربار در دستگاه سانتریفوژ به مدت ۱۰ دقیقه و دور ۵۰۰۰ دور در دقیقه و دمای ۴ درجه سانتیگراد قرار داده شد. در انتها توسط استون دستگاه اسپکتروفتومتری را صفر کرده و میزان رنگدانه در ۴۵۰ نانومتر، توسط دستگاه اسپکتروفتومتر انجام شد.
۳-۲-۱۳- تجزیه و تحلیل آماری
برای تجزیه و تحلیل آماری از روش آنالیز واریانس یک طرفه (ANOVA) استفاده شد. مقایسه میانگین داده ها با کمک آزمون چند دامنه دانکن و در سطح ۵ درصد انجام شد. داده به صورت میانگین ± انحراف معیار بیان شده است. آنالیز داده ها با بهره گرفتن از نرمافزار آماری SPSS اجرا شد.
فصل چهارم
نتایج
۴- نتایج
۴-۱- پارامترهای رشد و شاخص‌های تغذیه‌ای


فرم در حال بارگذاری ...

« پژوهش های پیشین درباره :بررسی عوامل مرتبط با ...طرح های پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه ها با موضوع بررسی مقایسه ای ... »