وبلاگ

توضیح وبلاگ من

دانلود پروژه های پژوهشی با موضوع اثرات پوشش های خوراکی ...

 
تاریخ: 29-09-00
نویسنده: فاطمه کرمانی
 

ردیف

 

شرح

 
 

تیمار۱

 

۲ درصد CMC، ۲/۰ درصد لسیتین، *۹/۰ درصد سوربیتول

 
 

تیمار۲

 

۲ درصد CMC، ۲/۰ درصد لسیتین، ۹/۰ درصد سوربیتول و ۲۵/۰ درصد زنیان

 
 

تیمار۳

 

۲ درصد CMC، ۲/۰ درصد لسیتین، ۹/۰ درصد سوربیتول و ۵/۰ درصد زنیان

 
 

تیمار۴

 

۲ درصد CMC، ۲/۰ درصد لسیتین، ۹/۰ درصد سوربیتول و ۱ درصد زنیان

 
 

تیمار۵

 

۳ درصد پکتین، ۲/۰ درصد لسیتین، ۹/۰ درصد سوربیتول و ۵/۰ درصد زنیان

 
 

تیمار۶
تیمار۷
تیمار۸
تیمار۹
تیمار۱۰
شاهد

 

۲ درصد CMC، ۲/۰ درصد لسیتین، ۹/۰ درصد سوربیتول
۲ درصد CMC، ۲/۰ درصد لسیتین، ۹/۰ درصد سوربیتول و ۲۵/۰ درصد آویشن
۲ درصد CMC، ۲/۰ درصد لسیتین، ۹/۰ درصد سوربیتول و ۵/۰ درصد آویشن
۲ درصد CMC، ۲/۰ درصد لسیتین، ۹/۰ درصد سوربیتول و ۱ درصد آویشن
۳ درصد پکتین، ۲/۰ درصد لسیتین، ۹/۰ درصد سوربیتول و ۵/۰ درصد آویشن
بدون پوشش

 

*مقدار به کاررفته برای سوربیتول، ۴۵ درصد وزن خشک CMC درنظر گرفته شد.

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

بعد از آن، آزمایشات لازم در مورد کاهش وزن، درصد رطوبت، میزان روغن کل، میزان پراکسید روغن مغز، رنگ و آزمون حسی (درخشندگی، طعم و بافت) مانند آزمایش اول به عمل آمد. علاوه بر آن آنالیز اسانس زنیان و آویشن نیز انجام شد. آزمایش های فوق به مدت ۶ ماه و هر دو ماه یکبار با سه تکرار و در دمای اتاق (℃ ۲۵) انجام گردید.
۳-۶- ۱- آنالیز اسانس زنیان و آویشن
به منظور شناسایی و جداسازی ترکیب های اسانس که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند از دستگاه های کروماتوگرافی گازی GC و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC-MS)[56] مجهز به ستون سیلیسی ( ۰٫۲۵mm×۶۰cm) استفاده گردید. ابتدا یک میکرولیتر از هر یک از نمونه های آماده شده به دستگاه کروماتوگرافی گازی تزریق گردید و با این دستگاه مناسب ترین برنامه ریزی دمایی ستون (افزایش دما از ۶۰ درجه ی سانتی گراد به ۲۵۰ درجه ی سانتی گراد با نرخ ۴ درجه ی سانتی گراد بر دقیقه) برای شناسایی و جداسازی کامل ترکیب های اسانس به دست آمد. همچنین درصد ترکیب های تشکیل دهنده ی هر نمونه اسانس و شاخص بازداری نیز تعیین گردید و پس از آن نمونه ها به دستگاه گاز کروماتوگراف متصل به طیف نگار جرمی تزریق شدند و طیف جرمی ترکیب ها به دست آمد. شناسایی ترکیب های اسانس با بهره گرفتن از شاخص بازداری و بررسی طیف های جرمی و مقایسه با طیف های جرمی پیشنهادی توسط کتابخانه های کامپیوتر دستگاه کروماتوگراف متصل به طیف سنج جرمی صورت گرفت (Adams, 2007).
۴-نتایج و بحث
۴-۱- نتایج آزمایش اول
اثر پوشش های خوراکی همراه با مواد آنتی اکسیدان بر کمیت و کیفیت مغز گردو


فرم در حال بارگذاری ...

« سایت دانلود پایان نامه: منابع کارشناسی ارشد با موضوع : طراحی ...پژوهش های پیشین در مورد رابطه تفاوت های سود ... »